Despre Camere

 

În camerele ParaPark sunt admise echipe formate din cel puțin 2 și cel mult 6 membrii. Pentru a descoperi ieșirea din sistemul de încăperi, jucătorii au nevoie atât de activitatea în echipă, cât și de o combinație a diferitelor abilități personale. În acest sens un singur jucător nu va avea sorți de izbândă, pe când o echipă formată din peste 6 membrii va avea sentimentul de aglomerație contraproductivă.

Suntem mândrii pentru faptul că ParaPark nu este atractiv pentru diferite efecte audio, video și lumini, care sperie în adevăratul sens al cuvântului jucătorii. Nivelul de adrenalină va crește în ParaPark datorită diferitelor puzzle-uri logice și a jocurilor de perspicacitate, datorită sentimentului de formare a unei echipe eficiente pentru toți cei care participă. După cum am precizat, în ParaPark nu veți avea parte de efecte de lumini și sunete, nici de scenarii cu o dramaturgie, care va îngheța inimile jucătorilor. În acest sens nu este nevoie nici de restricții referitoare la minori.

Privind vârstele admise vă precizăm: minorii, care au împlinit vârsta de 14 ani pot experimenta pistele din ParaPark, având alături asistența unor adulți și respectând în mod evident alte reguli și norme în vigoare. Pentru părinții, pedagogii și responsabililor de resurse umane din cadrul companiilor, care au în vedere sensibilitățile șefilor lor, stăm la dispoziție cu consultații personale.

 

The Dark Dimension

Dificultate: 4.5/5

The Dark Dimension este al treilea joc propriu a echipei din Cluj. Jocul este destul de special, având 2 finaluri posibile.

Balthazaar este un prieten bun, intr-o zi  îți trimite o scrisoare în care te cheamă în ajutor. Drumul tău trece prin Dimesniunea întunecată. Oare ești destul de curajos să vezi ce se află pe capătul drumului?

 

 

Cinema Fatale

Dificultate: 4/5


Se prezintă a doua cameră originală a echipei din Cluj, care se află în inima orașului, pe strada János Bolyai nr.9. (lângă restaurantul Rex)

Istoria camerei

Cinema Fatale este o sală de cinema bântuită de o fantomă. Ea a preluat controlul asupra sistemului de proiecție și a pus obstacole în fața celor care vor să scape din cinema. Dacă nu vreți să fiți pierduți pentru totdeauna, va trebui să rezolvați toate misterele in doar 60 de minute. Mult Noroc! 

 

 

Shelter 24

Dificultate: 4.5/5

 Shelter 24 este primul joc propriu a echipei Parapark din Cluj-Napoca!

Istoria camerei

Shelter 24 este un buncăr postapocaliptic, care a fost locuința unui pshihiatru și pacientul lui. Cei doi au dispărut, iar echipa ta pornește pe urmele lor. Atenție! Aveți doar oxigen doar pentru o singură ora!