Despre Camere

 

În camerele ParaPark sunt admise echipe formate din cel puțin 2 și cel mult 6 membrii. Pentru a descoperi ieșirea din sistemul de încăperi, jucătorii au nevoie atât de activitatea în echipă, cât și de o combinație a diferitelor abilități personale. În acest sens un singur jucător nu va avea sorți de izbândă, pe când o echipă formată din peste 6 membrii va avea sentimentul de aglomerație contraproductivă.

Suntem mândrii pentru faptul că ParaPark nu este atractiv pentru diferite efecte audio, video și lumini, care sperie în adevăratul sens al cuvântului jucătorii. Nivelul de adrenalină va crește în ParaPark datorită diferitelor puzzle-uri logice și a jocurilor de perspicacitate, datorită sentimentului de formare a unei echipe eficiente pentru toți cei care participă. După cum am precizat, în ParaPark nu veți avea parte de efecte de lumini și sunete, nici de scenarii cu o dramaturgie, care va îngheța inimile jucătorilor. În acest sens nu este nevoie nici de restricții referitoare la minori.

Privind vârstele admise vă precizăm: minorii, care au împlinit vârsta de 14 ani pot experimenta pistele din ParaPark, având alături asistența unor adulți și respectând în mod evident alte reguli și norme în vigoare. Pentru părinții, pedagogii și responsabililor de resurse umane din cadrul companiilor, care au în vedere sensibilitățile șefilor lor, stăm la dispoziție cu consultații personale.

 

 


Pasajul Nr. 9 - Unde paranormalul este normal


Se prezintă prima cameră de evadare, Pasajul Nr. 9 din Cluj, care se află în inima orașului, pe strada János Bolyai nr. 9. (lângă restaurantul Rex)


Istoria camerei


De mai multă vreme locuitorii din centrul Clujului vorbesc în șoaptă despre coridoarele misterioase ale rețelei de pivnițe, care s-a construit sub orașul lor... Mulți spun că se aud frecvent sunete și voci neobișnuite ieșind din aceste spații subterane nelocuite. Bătrânii vorbesc despre o ședință de spiritism cu un sfârșit aparent tragic: un grup de 6 aventurieri nu a ieșit niciodată din aceste pivnițe, blocându-se pe vecie în canalele subterane ale Clujului... Mai multe echipe de salvare temerare au pornit în căutarea lor, însă au dispărut în mod misterios toți cei care s-au aflat mai mult de o oră în subteran. De îndată ce se coboară între pereții acestor spații neobișnuite, o voce misterioasă începe cântarea versurilor de evocare a spiritelor din timpul primei aventuri spirituale eșuate... Pereții șoptesc versuri mistice într- o limbă necunoscută, antică... Iar începând din acest moment jocul devine serios, pasajul se deschide și prin misterele sale pune la grea încercare echipele aventuriere.

Sarcina este simplă: întrați în Pasajul 9 și în mai puțin de 60 de minute încercați întoarcerea în lumea noastră reală. Dacă puteți...


Garsoniera Nr. 113


Se prezintă a doua cameră de evadare, Garsoniera Nr.113 din Cluj, care se află în inima orașului, pe strada János Bolyai nr.9. (lângă restaurantul Rex)


Istoria camerei


Cei inițiați știu deja, a fost prima pistă ParaPark, primul joc de evadare real din Europa. Așa a început totul…

Garsoniera ascunde o relație de vecinătate otrăvită de certuri aprinse. Locatarul garsonierei poartă un adevărat război psihologic împotriva vecinului său, iar aceasta nu se lasă nici el mai prejos… Se întrevede o luptă din ce în ce mai dură cu un final necunoscut… Oare ce se ascunde în spatele acestei relații stricate, de ce nu se suportă cei doi?

Dacă aveți curaj, lăsați-vă închiși în garsoniera sinistră a unei minți bolnave și încercați să aflați ce se întâmplă cu adevărat în garsoniera numărul 113. Încercați să îndurați zgomotele demente, scârțâitul ușilor, freamătul pașilor pierduți și ticăitul neîntrerupt al ceasului… Atenție, în orice moment locatarul garsonierei se poate întoarce! Iar el nu suportă deloc musafirii neinvitații…

Al Patrulea Element


Vă prezentăm cea mai nouă aventură ParaPark, deschisă în locul fostei aventuri, Crime Scene 95.


Istoria camerei


Ați intrat în apartamentul faimosului aventurier, Dr. I.J. Scopul vostru estre găsirea Apei Vieții. Doctorul a lăsat multe indicii în urmă pentru cei care vor să termine munca lui, el fiind retras din lumea aventurilor pe bune. Atenție, se zvonește, că niște obiecte din apartament sunt posedate de demoni!

Shelter 24

JOC NOU EXCLUSIV! Jocul nu aparține brandului Parapark! 

Shelter 24 este primul joc propriu al echipei Parapark din Cluj-Napoca!

Istoria camerei

Shelter 24 este un buncăr postapocaliptic, care a fost locuința unui pshihiatru și pacientul lui. Cei doi au dispărut, iar echipa ta pornește pe urmele lor. Atenție! Aveți doar oxigen doar pentru o singură ora!