Despre ParaPark

INFO

Ce este jocul de evadare Parapark?

“Ceva, care odată încercat, te atrage și n-ai scăpare. Un joc, în care ușa se va închide în spatele tău, după care ai la dispoziție o oră pentru a găsi cheia evadării.” /player.hu/ Jocurile ParaParK au pornit spre a cuceri lumea în anul 2011. Primul parc (parcela 113) s-a născut la Budapesta, creând astfel un stil inovator și interesant în domeniul jocurilor de evadare reale pentru echipele dornice de aventură. Inițiativa s-a răspândit foarte rapid, a cucerit mai multe orașe europene importante, ajungând într-un final și la Cluj, la tine și pentru tine! Odată încercate, jocurile deosebite în echipă ale ParaPark vor garanta tuturor experiențe și amintiri de neuitat! (Impactul pozitiv la publicul european al pistelor ParaPark a născut din păcate numeroase imitații nereușite ale inițiativei. În acest sens vă avertizăm să alegeți cu atenția cuvenită prima experiență de acest gen pentru a evita deziluzia.)Ce înseamnă jocul de evadare?

Jocul de evadare este de fapt o formă dezvoltată a celor arhicunoscute de tipul „room-escape” și „point-and-click” pe calculator, care sunt scoase din spațiul virtual și plasate în cel real, adică în „real life”. Jucători (între 2 și 6 membrii într-o echipă) au sarcina de a găsi ieșirea într-o perioadă de timp acordată dintr-un sistem de încăperi, prin jocuri de perspicacitate și rezolvarea diferitelor puzzle-uri bazate pe gândire logică. De obicei încăperile jocurilor de evadare diferă între ele, fiecare solicitând o altă modalitate de gândire pentru a descoperi rezolvarea sarcinilor desemnate jucătorilor.

Despre joc ...

       Vă invităm să descoperiți secretele unei pivniţe misterioase în Cluj. Aventurați-vă împreună cu prietenii în pivniţa ParaPark şi întreceți-vă contra timpului. Atenţie, se închid uşile: aveţi 60 de minute să evadaţi... Cea mai renumită alee din Cluj este arhicunoscută, însă puţini ştiu că pe strada Eroilor și-a găsit loc un joc de evadare unic din toate punctele de vedere. Jocul este captivant, vă va reține în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a reuşi evadarea din ParaPark, este necesară activitatea în echipă. În cadrul ParaPark sunt admise echipe formate din minim 2 și maxim 6 persoane. Regulile jocului sunt extrem de simple: după ce jucătorii intră, uşile pivniţei se închid şi începe numerotarea inversă. Pe un ecran este afișat timpul pe care grupul îl are la dispoziţie. În drumul care conduce spre salvare ei au nevoie de soluția unor puzzle-uri, trebuie să descopere lacăte și seifuri secrete, să găsească diferite alte obiecte ascunse... Forța mușchilor nu este necesară, vor avea nevoie însă de o minte ascuţită pentru a reuși. Fiecare colţ al pivniţei și toate obiectele aflate acolo ascund câte un nou puzzle, câte un nou mister. Acceptaţi o provocare adevărată și încercați evadarea învingând cronometrul!

 

ParaPark Cluj
ParaPark Cluj
ParaPark Cluj
ParaPark Cluj