FAQ

Întrebări frecvente

1.

Ce înseamnă experiență garantată 100%? 

Suntem atât de convinși de faptul că veți avea parte de experiențe unice cu echipa voastră, încât vă asigurăm experiență garantată 100%! În cazul în care ulterior aveți impresia că nu v-ați îmbogățit cu experiențe noi, vă returnăm contravaloarea jocului pentru echipa voastră.

 

2. 

Persoanele din afara țării au posibilitatea de a experimenta jocul? În ce măsură este determinantă cunoașterea limbilor străine?

În mod evident jocul este deschis și cetățenilor de alte naționalități decât româna. Jocul este conceput și realizat într-un mod în care poate fi parcurs indiferent de naționalitate și/sau cunoașterea limbilor de circulație internațională.

 

3.

Venim din partea unei companii și/sau este vorba de un grup mai numeros.

În acest caz ParaPark poate fi deschis în fiecare zi încă de la ora 8 dimineața. Vă rugăm să ne contactați în prealabil folosind datele de contact menționate pe site.

4.

Grupul nostru este format din mai multe persoane decât 6. Putem juca împreună?

Camerele de joc ParaPark sunt optimizate pentru grupuri formate din 2-6 persoane. La rugămintea voastră vă putem permite accesul și într-un grup de 7 persoane, în acest caz însă trebuie să vă asumați un risc în ceea ce privește sentimentul de aglomerație contraproductivă întregului grup.
În vederea unei rezervări vă rugăm să aveți în vedere experiența noastră, conform căreia jocul este agreabil grupurilor formate din 4-5 persoane.

 

5.

Care este vestimentația adecvată pentru a ne vizita? 

Vestimentația indicată este una simplă, comodă, în care vă simțiți confortabil. Nu va trebui să vă târâți pe podea, să vă urcați pe pereți, nu veți avea nevoie de forță fizică. Veți avea nevoie însă de o minte foarte ascuțită!

 
6.

Pot participa și minori la jocul de evadare? 

Jocul se adresează în primul rând celor care au împlinit vârsta de 14 ani. Sub supravegherea părinților sau a altor însoțitori majori jocul este captivant și copiilor. Nu vor avea sorți de izbândă persoanele, care se află sub influența băuturilor alcoolice. Pentru a păstra integritatea elementelor jocului, lor le recomandăm ca variantă alternativă de petrecere a timpului mai multe localuri care se află în imediata apropiere a Pasajului 9.

 

7.

Prin ce se deosebesc parcurile de evadare din Budapesta, Madrid, Barcelona și Viena de cel din Cluj?

Toate jocurile de evadare din orașele europene menționate pot fi încercate. În principiu acestea nu se deosebesc cu nimic de cel din Cluj. Singura diferență esențială este prețul mult mai convenabil la care vă stăm la dispoziție.

 

8.

Este posibilă reprogramarea în cazul în care o rezervare nu poate fi onorată? 

Da, însă cu condiția anunțării telefonice a cererii de reprogramare cu cel puțin 1 zi înainte de data rezervării inițiale.